Bidra med fråga eller artikel

Vill du bidra med en artikel och få en länk till din sida måste du läsa hela detta inlägg så du har koll på regler och villkor. Detta är inte en artikelkatalog i vanlig mening men kan fungera som det samt som en länkning till en annan artikel som du skrivit i en artikelkatalog som driver trafik till din huvudsajt.

Jag har försökt finna en väg som är win/win. 

Vill du bli publicerad så gör du det enklast genom att mejla perskold . perswikibidrag @ blogger . com, utan mellanslag. Tänk på följande:

Du måste ställa en fråga som rubrik, typ: Vem är ...? Vem skapade...? Hur fungerar...? Hur kan jag...? etc. Kolla igenom perswiki innan för att få lite tips om hur jag vill ha det.

Svaret måste framgå i inlägget, svaret får inte endast finnas i länken du anger! Hur långt svaret är, det bestämmer du själv. Du får skriva en mening upp till 500 ord, sedan får det räcka. Om du vill att din signatur ska finnas med så skriv "signatur din signatur" efter inläggstexten.

Du får ha med en länk från inlägget, denna länk ska fungera som källa till svaret. Är inte så fallet har jag all rätt att inte publicera ditt inlägg. Så snälla, se till att källan/länken/hemsidan/artikeln i sin tur är trovärdig. Den här sidan ska förvisso innehålla underhållande och tokigt material, men det ska oavsett kunna användas som en referens, så är inte den sida du använder som källa, trovärdig som sådan eller har vidare länkar till trovärdiga källor, så är inte detta rätt forum för dig att publicera i.

Alla inlägg granskas och kontrolleras för att det inte är kopierat/stulet/av dig redan publicerat material.

Jag förbehåller mig rätten att inte publicera material som jag kan se vara, hänvisa, eller stötta pronografiskt, rasistiskt eller på annat sätt kränkande och diskriminerande innehåll. Är jag tveksam så nekar jag hellre än godkänner och det har jag rätt att göra oavsett anledning.

Skriv med din e-post och fulla namn i ditt mejl så meddelar jag när du är publicerad eller refuserad och isåfall varför.

Du godkänner också genom att mejla ovan adress att vem som helst fritt får använda det material du skriver här på bloggen för vidare spridning och publicering, kommerielt samt icke kommersiellt så länge som du står som upphovsman och om det är digital publicering och möjlighet finnes, att din källa anges.  Annars ska din länk/källan anges i utskriven form. Att kontrollera att detta efterföljs ligger dock på ditt ansvar. Det betyder alltså att vem som helst som använder denna sida som grund kan använda ditt, på perswiki.blogspot.com/.se/övriga ändelser, publicerade material utan att du har rätt att få ersättning för detta, du avsäger dig ersättningsrätten, men ej att stå som upphovsman samt får med din länk på det sätt som är möjligt vid vidare publikation.

Är du osäker på hur detta funkar, så hoppa över att publicera eller hör av dig till mig. Är du van vid artikelkataloger så är detta inget nytt.

Mvh

Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar