Hur funkar 50-lappen?


Tycker du om att skriva och är du duktig på att formulera dig finns det lätta pengar att tjäna på siten 50lappen.se. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet eller professionella referenser för att erbjuda dina tjänster.

Vad är 50lappen.se?
50lappen.se är en sida där du kan erbjuda dina tjänster mot pengar. Du kan lägga upp tjänster för mellan 50-1000 kr, men de flesta ligger runt 50-100 kr. Du kan till exempel skriva artiklar och få betalt. Vem som helst kan lägga upp en tjänst och vem som helst kan köpa den.

Hur det går till
Först måste du skapa ett eget konto på sidan. Detta är helt gratis och går snabbt att göra. Efter du har skapat ett konto är det dags att göra en profil på sidan där du berättar lite om vem du är, vad du är bra på och liknande. En utförlig och välutformad profil kan öka chanserna för att någon köper din tjänst.

-->
Sidan använder sig av ett mycket bra system som gör att det känns väldigt säkert att använda, både för säljare och köpare. Det går till så att du först lägger upp en tjänst, till exempel att du kan skriva en artikel för 50 kr. Sen kan en köpare beställa din tjänst, varje gång du får en beställning så får du ett mail så du inte missar det. Köparen betalar de 50 kr direkt när han/hon beställer tjänsten, men de utbetalas inte till dig förens du har markerat tjänsten som klar och köparen har godkänt det. Om du inte genomför tjänsten så får köparen tillbaka sina pengar. Detta gör att ingen av kan bli lurade och inte få era pengar eller tjänst. 10 kr av de 50 går till 50lappen.se, så i slutändan får du 40 kr.

Att tänka på
Tänk på att inte erbjuda dina tjänster för billigt. En artikel för 50 kr bör vara mellan 300 och 500 ord. Längre artiklar tar längre tid att skriva och är inte så lönsamt för dig. Tänk på hur lång tid det tar för dig att skriva en artikel och hur mycket pengar det blir i timmen. En artikel på 400-500 ord tar mellan 30 och 60 minuter i effektiv tid, beroende på hur duktig man är och vad ämnet är. Då blir det mellan 40 och 80 kr i timmen, vilket är en hyfsad lön för detta arbete. 

Lycka till och hör gärna av dig om du testar och berättar hur det går. Mejla eller skriv här i kommentarsfältet!


Fler tips om hur du kan tjäna pengar.
------------------
Om du gillade, avskydde, beundrade eller hånskrattade åt det här inlägget, tipsa om det på Facebook, twittra eller mejla vidare genom knapparna nedan, så är du snäll! Ja, eller varför inte kommentera? Du vet kanske än mer om ämnet?! Mvh Per

Kommentarer