tisdag 24 mars 2015

Hur kan jag tjäna pengar på gamla saker?Loppis är otroligt populärt i Sverige lockar tusentals besökare varje år runt om i landet. I området där du bor finns det säkert ett stort antal som har förråd eller garage vilka de länge funderat på att rensa i, men aldrig riktigt kommit till skott med. Kläder, leksaker, gamla teknikprylar, böcker som bara ligger och samlar damm.Om man erbjuder sig att komma förbi och hjälpa till att få det där förrådet rensat för att sedan forsla bort sakerna mot en mindre avgift, kan man sedan sälja dessa saker på en loppis, eller på internet.

Tänk efter vad du är kapabel till och vad du har för kunskap som kan utnyttjas. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vilket eget sommarjobb du kan skapa. Bara i ditt närområde bland grannar och skolkamraters föräldrar finns potentiella kunder som kan växa till förvånande många då ryktet sprider sig om väl utförda jobb.

Fler tips för dig som vill vara din egen chef även under sommarjobbet, finns här!
-------------------------------------------------
Om du gillade, avskydde, beundrade eller hånskrattade åt det här inlägget, tipsa om det på Facebook, twittra eller mejla vidare genom knapparna nedan, så är du snäll! Ja, eller varför inte kommentera? Du vet kanske än mer om ämnet?! Mvh Per

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar