Hur skaffar jag inlänkar till min sommarjobbsblogg?


Inlänkar är bra. Mycket inlänkar ger dig besökare för att fler personer hittar dig, Google anser att du är populär och placerar dig högre vilket båda är bra då besökare till din sida ökar dina chanser för att folk köper och klickar på dina annonser.

Sedan är kruxet att Google har rätt bra koll. Att regga dig på en del länksidor (se längre ner för sådana som jag rekommenderar) gör nytta, däremot sägs det att om du reggar dig på alla så drar Google ner dig i sökresultatet därför att det inte är några naturliga länkar, d.v.s. länkar från människor som tycker din blogg/sida är så bra att de länkar till den och rekommenderar den för sina besökare.

Det bästa du kan göra är att se till att skriva en jäkla massa bra inlägg, med bilder, videos och integration från läsarna och göra detta länge till folk hittar dig och länkar till dig för att du är bra, helt enkelt!

Men tillbaks till länkar. Be gärna dina polare att länka till dig, låt dem dessutom göra det genom att använda ditt sökord/din sökfras i länken men låt inte alla länka till dig samma vecka! Google ska tro att dina länkar är naturligt byggda, så portionera ut två eller tre i veckan. Känner du så många med bloggar och hemsidor så du kan få dem att länka till dig under ett halvårs tid så är det super, du kommer toppa dina sökord stabilt, tryggt och snabbt!




-->


Regga dig på en fyra länkbytessidor och veckan efter, regga dig på max fyra bloggtopplistor också. Gör inte allt samtidigt, återigen, det ska se ut som naturligt länkbygge. Tycker du att det blir en massa väntan, skriv några artiklar under tiden. Fler länksamlingssidor kan jag inte rekommendera dig att använda dig av, du vill inte bråka med Google.


Rekommendationerna nedan är sådana jag själv haft mycket bra samarbete med. Skulle du uppleva motsatsen, snälla kommentera nedan så jag får kolla med aktuell sida.

Blogglistor jag rekommenderar:

http://www.blogrankers.com
http://www.topblogarea.se/
http://www.blogtoplist.se
http://www.blogglista.se/

Länksidor jag rekommenderar:

http://länkvän.se/
http://www.svenskasajter.com/

Här hittar du fler tips på hur du kan skapa ditt eget sommarjobb.

--------------------------------
Om du gillade, avskydde, beundrade eller hånskrattade åt det här inlägget, tipsa om det på Facebook, twittra eller mejla vidare genom knapparna nedan, så är du snäll! Ja, eller varför inte kommentera? Du vet kanske än mer om ämnet?! Mvh Per

Kommentarer